TEMANS 2.0 hangatkan penutup Karnival Putra Mega Kokurikulum (MEGCO) 2025 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 24 Jun - Temasya Manifestasi Seni (TEMANS) 2.0 yang dianjurkan oleh Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini menjadi acara penutup Karnival Putra Mega Kokurikulum (MEGCO) 2025, dengan mengangkat seni sebagai wahana utama penyatuan mahasiswa kursus kokurikulum berkredit.