Chapter Alumni YOSH UPM anjur Solat Hajat dan Munajat Perdana, satukan mahasiswa dan alumni - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Jun – Chapter Alumni YOSH UPM dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UPM dan MyFundAction telah menganjurkan Solat Hajat dan Munajat Perdana baru-baru ini, yang dihadiri oleh 94 pelajar bagi menyatukan mahasiswa dan alumni.