UPM, PETRONAS lancar Projek Blue Carbon Collective - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 19 Jun- Fakulti Hutan dan Alam Sekitar (FHAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama PETRONAS, melancarkan Projek Blue Carbon Collective secara rasmi semasa Forum Tenaga dan Alam Sekitar 2025 yang berlangsung di Kuala Lumpur, baru- baru ini.