MySTEM UPM perluas pendidikan STEM ke Thailand - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 20 Jun- Kelab MySTEM Ambassador, Universiti Putra Malaysia (UPM) bau-baru ini menganjurkan program Global STEM Outreach: Bridging Borders di American Prep International School (APIS), Thailand bagi memperkenalkan pendidikan STEM kepada pelajar sekolah rendah melalui pendekatan interaktif dan berasaskan pengalaman langsung.