UPM galak kakitangan terus aktif dan sihat - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 20 Jun – Program PUTRASihat: Senamrobik Perdana dan 10,000 Langkah Siri 2 terus memberi dorongan kepada staf Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mengamalkan gaya hidup sihat dan aktif menerusi gabungan aktiviti senamrobik serta berjalan kaki sejauh 10,000 langkah.