UPM terima stadium baharu piawai antarabangsa - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 19 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima stadium baharu yang telah dinaiktaraf untuk kemudahan serta keselamatan pelajar mengikut piawai antarabangsa semalam.