UPM anjur I-PICTL2025 & Karnival SULAM@UPM 2025, platform tenaga akademik dan pelajar kembang bakat bagi manfaat komuniti - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 16 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Pembangunan dan Kecemerlangan Kepemimpinan Akademik (CADe-Lead) menganjurkan 7th International Putra InnoCreative Carnival in Teaching and Learning (I-PICTL2025) bersama Karnival SULAM@UPM 2025, sebagai platform kepada tenaga akademik dan pelajar untuk mengembangkan bakat yang memberi manfaat kepada komuniti.