Tugas saya bukan sekadar susun program pengajian kepada pelajar malah berperanan sebagai ‘kaunselor’ kerana mahu mereka berjaya – Ahmad Fouzi - Juferi, Noor Eszereen; Haron, Saleha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 15 Jun — “Tugas saya bukan sekadar menyusun program pengajian kepada pelajar, malah berperanan sebagai bapa penasihat program kerana mahu mereka berjaya,” kata Penolong Pegawai Tadbir Kanan di Bahagian Akademik, Universiti Putra Malaysia (UPM), Ahmad Fouzi Abd. Tahir, ketika ditemu bual baru-baru ini.