UPM, JKR Sabah dan Petronas teroka kerjasama Teknologi Bitumen Kitar Semula - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 12 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima lawatan kerja delegasi Kementerian Kerja Raya Sabah, Jabatan Kerja Raya (JKR) Sabah yang diketuai oleh Timbalan Ketua Menteri III merangkap Menteri Kerja Raya Sabah, Datuk Ir. Shahelmey Yahya, hari ini.