Siswazah FSTM dinobat pembentang terbaik SEARCA - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 12 Jun - Seorang pelajar siswazah di Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM) Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mengharumkan nama universiti dan negara apabila dinobatkan sebagai Pembentang Terbaik sempena 10th University Consortium Graduate Forum (UCGF) anjuran Pusat Serantau Asia Tenggara untuk Pengajian Siswazah dan Penyelidikan dalam Pertanian (SEARCA) yang berlangsung di Universitas Brawijaya, Malang, Indonesia, baru- baru ini.