PKMK2025 perkukuh jaringan agromakanan lestari antara universiti dan industri - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 11 Jun – Persidangan Keterjaminan Makanan Kebangsaan 2025 (PKMK2025) berjaya memperkukuh kerjasama antara institusi pengajian tinggi dan pihak industri dalam memacu agenda agromakanan lestari negara.