Keterjaminan makanan perlukan gabungan ilmu, teknologi dan bakat muda - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 11 Jun - Gabungan ilmu pengetahuan yang kukuh, teknologi canggih, serta tenaga bakat golongan muda yang berdaya saing merupakan teras utama dalam membina sistem makanan yang mampan.