Kesediaan bekalan padi dan beras perlu kerjasama pelbagai pihak – Pakar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Jun – Isu ketersediaan bekalan padi dan beras negara tidak boleh dilihat semata-mata sebagai persoalan pertanian, sebaliknya merupakan soal keselamatan negara yang memerlukan kerjasama menyeluruh antara agensi kerajaan, sektor swasta, petani dan rakyat.