Petani menua, cabaran transformasi pertanian - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Jun - Keterjaminan makanan merupakan agenda kritikal dalam pembangunan nasional yang melibatkan usaha untuk memastikan bekalan makanan mencukupi, berkhasiat dan berpatutan untuk semua lapisan masyarakat.