Pertanian berdaya saing, makanan terjamin - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Sektor pertanian negara perlu diberikan tumpuan yang lebih strategik dengan pelaksanaan dasar yang menyeluruh dan pemantauan berterusan bagi memastikan matlamat keterjaminan makanan tercapai secara mampan dan berkesan.