Agrobiodiversiti penentu kelangsungan pertanian negara - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Jun – Di sebalik cabaran perubahan iklim yang semakin mendesak, agrobiodiversiti memberikan peluang dalam menjamin kelestarian sektor pertanian serta keterjaminan makanan negara.