UPM anjur PKMK 2025, bincang hala tuju dasar pertanian dan keterjaminan makanan negara - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Jun – Persidangan Keterjaminan Makanan Kebangsaan (PKMK2025) anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Pertanian Tropika dan Sekuriti Makanan (ITAFoS), berjaya menghimpunkan seramai 686 peserta bagi membincangkan hala tuju dasar pertanian serta keterjaminan makanan negara.