Persidangan Keterjaminan Makanan Kebangsaan 2025 tekankan strategi jangka panjang hadapi cabaran global - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Serdang, 10 Jun - Menjamin bekalan makanan negara memerlukan pendekatan yang strategik, kreatif dan mampan, khususnya dalam menghadapi cabaran global seperti perubahan iklim, krisis ekonomi dan kebergantungan kepada tenaga kerja asing.