UPM anjur Kursus Asas Penyembelihan Halal gabung perspektif syariah dan sains - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Jun – Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Islam Universiti dan Jabatan Sains Haiwan, Fakulti Pertanian, telah menganjurkan Kursus Asas Penyembelihan Halal bagi memberi pendedahan bersepadu berkaitan prinsip syariah dan sains dalam pengurusan haiwan sembelihan.