UPM teroka kerjasama bersama Yayasan Pahang dalam bidang pertanian dan ekonomi - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Jun - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menerima kunjungan hormat delegasi Yayasan Pahang (YP) yang diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Dato' Indera Mahmud Mohd Nawawi, di UPM Serdang, hari ini.