UPM terima kunjungan Presiden Guinea-Bissau, bincang kerjasama bioteknologi dalam pertanian dan perikanan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini menerima kunjungan hormat daripada Presiden Guinea-Bissau, TYT General Umaro Mokhtar Sissoco Embalo, bagi membincangkan potensi kerjasama strategik dalam pembangunan bioteknologi khususnya dalam bidang pertanian dan perikanan.