Jubli Emas 50 Tahun: Fakulti Sains UPM raikan alumni, kukuh jaringan strategik - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Jun – Bersempena ulang tahun ke-50 penubuhannya, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan majlis Hi-Tea bertemakan “Menginspirasi Generasi”, sebagai tanda penghargaan kepada alumni dan rakan industri atas sokongan berterusan serta usaha memperkukuh jaringan strategik fakulti dalam bidang akademik dan penyelidikan.