KTAG UPM galak pelajar luar bandar minat pertanian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Serdang, 5 Jun- Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuh peranannya sebagai institusi pengajian tinggi yang prihatin terhadap komuniti luar bandar melalui penganjuran Kem Jati Diri Siri 3 yang menghimpunkan pelajar Tingkatan 4 dan 5 dari beberapa sekolah menengah di daerah Pontian, Johor.