UPM, Pfizer jalin kerjasama perkukuh penyelidikan dan pembangunan sains - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuh jaringan strategik bersama sektor industri menerusi pemeteraian Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Pfizer (Malaysia) Sdn. Bhd. bagi memacu penyelidikan, inovasi, dan pembangunan komuniti dalam bidang sains.