UPM anjur Program SULAM Dietista 17 Sulami PPDK-CERIA, fokus intervensi pemakanan kanak-kanak istimewa - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pelajar Tahun Akhir Bacelor Sains Dietetik, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) menganjurkan Program Komuniti SULAM Dietista 17 Sulami PPDK-CERIA: Cilik Enak Makan, Rajin Ikut Amalkan memberi fokus kepada intervensi pemakanan secara praktikal untuk kanak-kanak berkeperluan khas.