UPM anjur Program Cakna Sindrom Down - serlah nilai kemanusiaan mahasiswa - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Jun – Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) Sesi 2024/2025 buat julung kalinya menganjurkan Program Putra Bakti: Cakna Sindrom Down 2025 sebagai usaha menyemai nilai kemanusiaan dan semangat kesukarelawanan dalam kalangan mahasiswa.