Pelajar UPM teroka realiti industri perladangan di FGV Sabah - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Jun – Empat pelajar Bacelor Sains Pengurusan Perladangan Dengan Kepujian, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) diberi peluang mendalami dunia sebenar industri perladangan menerusi lawatan akademik selama lima hari ke FGV Plantations, Wilayah Sahabat, Sabah, baru-baru ini.