UPM anjur persidangan pengajaran - Berita Harian , (2007)
Kementerian Pengajian Tinggi, Universiti Putra Malaysia (UPM) serta Majlis Ketua Pusat Pengajaran dan Pembelajaran InstitutPengajian Tinggi Awam (IPTA) bekerjasama menganjurkan Persidangan Pengajaran dan Pembelajaran Peringkat IPT 2007, pada 12 hingga 14 Disember ini.