Buku, laman web pelajar Bangladesh UPM dilancar - Utusan Malaysia, (2008)
Serdang: Persatuan Pelajar Bangladesh, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Bahagian Antarabangsa UPM melancarkan buku cenderamata Bangladeshi Scholars in Universiti Putra Malaysia di sini baru-baru ini.