UPM anjur Simposium Antabangsa Pelajar Pertanian - Utusan Malaysia (2008)
Serdang: Seramai 200 pelajar dari lima buah universiti tempatan dan antarabangsa akan menghadiri Simposium Antarabangsa Pelajar Pertanian 2009 (IASS 2009) yang akan diadakan pada 4 hingga 13 Januari ini di Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang.