Program Karisma Pemikir Madani kepimpinan tertinggi UPM perkukuh peranan universiti dalam pembangunan negara - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 29 Mei – Program KARISMA Pemikir MADANI Kepimpinan Tertinggi anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat reaksi positif daripada pemimpin industri dan alumni dalam memperkasa peranan universiti dalam pembangunan negara.