SBE UPM institusi pertama dan satu-satunya di Malaysia peroleh pengiktirafan Triple Crown bertaraf dunia - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
KUALA LUMPUR, 29 Mei - Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SBE), Universiti Putra Malaysia (UPM) mencipta sejarah merupakan sekolah peniagaan dan ekonomi pertama dan satu-satunya di Malaysia menerima pengiktirafan daripada Association of MBAs (AMBA), sekali gus melengkapkan status Triple Crown Accreditation, gabungan tiga badan akreditasi perniagaan terkemuka dunia, iaitu AMBA (UK), AACSB (Amerika Syarikat), dan EQUIS (Eropah).