Pelajar UPM cemerlang di Pemilihan Dewan Belia Negeri Perak - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 28 Mei – Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) membuktikan keupayaan dan potensi kepimpinan mereka apabila terpilih sebagai perwakilan rasmi Dewan Belia Negeri Perak menerusi Kem Pemilihan Perwakilan Sesi Kelima yang berlangsung di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), baru-baru ini.