UPM terap pendigitalan dan AI dalam keselamatan pekerjaan - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Serdang, 27 Mei — Sempena dengan Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM (MKPP), Universiti Putra Malaysia menerapkan Pendigitalan dan Kecerdasan Buatan (AI) dalam Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan hari ini.