UPM perkasa budaya kerja selamat dan sihat sempena Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (MKKP) 2025 - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 27 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pejabat Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (PPKKP) hari ini telah menganjurkan Sambutan Minggu Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2025 (MKKP).