Pelajar pilih Pendidikan Sains Pertanian di UPM untuk didik generasi baharu - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 27 Mei – Dua pelajar Bachelor Pendidikan Sains Pertanian, Fakulti Pendidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) memilih program pengajian tersebut sebagai laluan kerjaya yang menawarkan gabungan ilmu pertanian dan pendidikan.