Pelajar UPM Bintulu Bersih Gua Niah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
MIRI - Kembara ke Gua Niah di Miri, Sarawak menarik dengan pemandangan yang menakjubkan, kaya dengan flora dan faunanya serta nilai tinggi sejarahnya. Penarafan status gua itu sebagai antara kawasan arkeologi terpenting di dunia menjadikannya sebagai destinasi pelancongan yang patut dilawati di Borneo.