UPM teraju Pendidikan TVET Pertanian untuk kelestarian dan keterjaminan makanan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 27 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus mengorak langkah sebagai peneraju pendidikan pertanian apabila melancarkan Makmal Kecemerlangan TVET (Pendidikan Sains Pertanian) dan Bilik Darjah Pintar Seewo di Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), bersempena sambutan Hari TVET dan pembukaan rasmi Konvensyen TVET Negara 2025.