FBMK UPM anjur Sambutan Jubli Mutiara, lancar buku warisan ilmu dan peradaban - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 26 Mei – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM) meraikan Sambutan Jubli Mutiara sempena ulang tahun ke-30 penubuhannya hari ini.