Pelajar UPM diperkenal peranan koperasi sebagai pemacu ekonomi negara - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 26 Mei - Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) diperkenal pengurusan koperasi sebenar, serta latihan berasaskan industri dalam program Graduan ke Koperasi menerusi Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) UPM bersama rakan strategik Institut Koperasi Malaysia (IKMa) bagi meningkatkan kesedaran generasi muda terhadap peranan koperasi sebagai pemacu ekonomi negara.