Prof. Dr. Zaiton Samdin terajui Kajian 'Nilai Pasaran Bagi Perkhidmatan Hutan Terpelihara Semenanjung Malaysia' raih Anugerah Perunding Cemerlang - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Mei - Kajian ‘Nilai Pasaran bagi Perkhidmatan Hutan Terpilih di Semenanjung Malaysia’ yang telah diterajui oleh penerima Anugerah Fellowship Naib Canselor Kategori Perunding Cemerlang (AFNC-KPC 2024), Profesor Dr. Zaiton Samdin, adalah kajian perintis yang julung kali dilaksanakan di negara ini.