UPM beri 23 anugerah Fellowship Naib Canselor kepada staf cemerlang pada MGP 2025 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus mengiktiraf kecemerlangan warganya apabila 23 staf menerima Anugerah Fellowship Naib Canselor sempena Majlis Gemilang Putra (MGP) 2025.