Setia lebih 40 tahun, tiga staf UPM terima penghargaan MGP 2025 - Amir Ahmad, Nurin Amyra; Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Mei – Tiga staf Universiti Putra Malaysia (UPM) yang telah mencurahkan khidmat bakti melebihi empat dekad diraikan dalam Majlis Gemilang Putra (MGP) 2025 sebagai tanda penghargaan atas kesetiaan dan sumbangan luar biasa mereka kepada universiti.