Sambutan World Wood Day 2025 UPM tingkat kesedaran terhadap kayu - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 21 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FHAS), hari ini meraikan World Wood Day 2025 (WWD 2025) yang bertemakan “Sustainable Living With Wood”, sebagai inisiatif untuk meningkatkan kesedaran dan penghargaan terhadap kayu sebagai sumber semula jadi yang lestari dan mesra alam.