Agro@UPM dedahkan staf baharu kepada teknologi pertanian moden - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 15 Mei- Program Kembara Ilmu Agro@UPM membuka peluang kepada 69 staf pelaksana baharu Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mendalami teknologi dan amalan pertanian moden berteraskan inovasi dan kelestarian.