UPM tingkat kesedaran diabetes kepada komuniti - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 18 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Asian Medical Students’ Association – Universiti Putra Malaysia (AMSA-UPM), Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan telah menganjurkan Diabetes Day 2025 bagi meningkatkan kesedaran dan kesejahteraan holistik terhadap penyakit diabetes kepada komuniti.