Belangkas jadi tarikan pengunjung - Harian Metro (2007)
Serdang: Belangkas yang kini dianggap haiwan eksotik berharga apabila mempunyai darah biru bagi mengesan bakteria berbahaya, antara tarikan kepada pengunjung di Pameran Penyelidikan Ekspo Tani Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-31 di sini, yang berakhir esok.