UPM anjur Seminar Carbon Credit dan ESG Perkasa Kelestarian Alam Sekitar - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 16 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) telah mengadakan program seminar ‘Carbon Credit and ESG Ecosystem’ bagi membincangkan serta memberi pendekatan berkesan dalam menangani isu perubahan iklim.