Meneruskan legasi ilmiah, siri syarahan IPSAS angkat kepimpinan belia berteraskan keluarga - Amir Ahmad, Nurin Amyra; Mohd Nazari, Muhammad Nur Zairi (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 15 Mei – Kepimpinan belia berasaskan nilai kekeluargaan menjadi inti utama 7th Distinguished Lecture Series on Youth Well-Being anjuran Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) yang berlangsung di Dewan Pertanian, Fakulti Pertanian, hari ini.