PutraRDRepo jadi nadi transformasi digital penyelidikan di UPM - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS) melancarkan Program Bulan Sains Terbuka bagi bagi memperkukuh kesedaran mengenai kepentingan sains terbuka di kalangan pelajar hari ini.